Het is weer tijd om Roermond te ontdekken!

De dagen worden langer en het weer nodigt uit om op pad te gaan. Waarom dan niet in de eigen omgeving met de ontdekken waard fietstocht? Meimaand is fietsmaand bij uitstek en de bezienswaardigheden zijn weer geopend.

Lees meer

Ontdekken Waard: de plekken

Hieronder vindt u informatie over elke plek in de gemeente Roermond die "het ontdekken waard" is.

Lees meer

Het Ontdekken Waard VVV-wandelingen

Roermond is een prachtige stad met een rijke cultuurhistorie, die omgeven is door natuur. In deze stad zijn nog veel onbekende plekken die de eigen inwoners versteld zouden doen staan.

Lees meer

Ontdek Roermond per fiets!

Roermond is een prachtige stad met een rijke cultuurhistorie, die omgeven is door natuur. In deze stad zijn nog veel onbekende plekken die de eigen inwoners versteld zouden doen staan. Daarom heeft Citymanagement Roermond in 2016 een oproep gedaan aan haar inwoners om bijzondere plekken aan te drage...

Lees meer

Laatste 10 plekken onthuld!

Op vrijdag 26 augustus zijn de laatste 10 plekken van de campagne “het ontdekken waard” onthuld. Dit zijn de laatste 10 van in totaal 21 bijzondere plekken in Roermond, die door de inwoners van Roermond zijn voorgedragen.

Lees meer

Onthulling eerste plekken van “het ontdekken waard”

Die ene bijzondere plek, die alleen in Roermond te vinden is en u doet verbazen door haar schoonheid of door het uitzonderlijke verhaal dat erachter schuilgaat. Een plek die u telkens even doet stilstaan om in u op te nemen. Naar die plek waren wij op zoek voor de campagne “het ontdekken waard”...

Lees meer